ST Beilen FIT Boys neemt afscheid van Johan Boer

De Autoservice Tiemco Maat-equipe reisde zaterdagmiddag op de fiets af naar Assen om bij Asser Boys een toernooi te spelen. De dames werden keurig 2e achter winnaar Asser Boys VR1. Maar veel belangrijker was het afscheid nemen van grensrechter/leider Johan Boer. Hij stopt na vele jaren zich met hart en ziel ingezet te hebben voor het vrouwenvoetbal en VR1. Hij zal zich nu volledig richten op zijn voorzitterschap bij Cvv FIT Boys. Hij werd terecht in het zonnetje gezet. Ook namen de dames afscheid van Noortje van Dijk (studeren) en Regina Oldenbeuving (gaat haar succes beproeven bij 1e klasser De Weide). Beide dames werd heel veel succes gewenst. Maar zoals voor alle afscheidnemende speelsters/begeleiders geldt: “Er is voor Noortje en Regina en ook voor Johan altijd een plekje vrij bij ST Beilen/FIT Boys!”

Het seizoen zit er bijna op. Een combinatieteam VR1 en VR2 speelt nog een meerdaags toernooi in Gramsbergen. Altijd gezellig!