ST Beilen/FIT Boys keurig 3e op IVT Gramsbergen

Wederom deden de Tiemco Maat-dames mee aan het meerdaagse Internationale Vrouwen Toernooi (IVT) in Gramsbergen. Uit handen van Sponsor Tiemco Maat en mede mogelijk gemaakt door Beautysalon Your Moments kregen de dames mooie shirtjes. Op vrijdagavond werden de eerste poulewedstrijden afgewerkt en zaterdag waren er na de laatste poulewedstrijden de kwart- en semifinales en de finales. De dames van ST Beilen/FIT Boys VR1/2 zaten in de poule bij HHC Hardenberg VR3, NVC Naarden VR1 en SV Gramsbergen VR2. Van HHC werd met 3 – 0 gewonnen (doelpunten Moniek Brink (2x) en Joanne Nederhoed). De 2e wedstrijd tegen Naarden werd met 1 – 0 gewonnen (doelpunt Isa Mensing). Op zaterdag werd de laatste poulewedstrijd gepeeld en ook die werd gewonnen met 2 – 0 van Gramsbergen (doelpunten Rianne Oldenbeuving en Moniek Brink).

In de Kwartfinale werd met 1 – 0 gewonnen van Colmschate’33 (doelpunt Moniek Brink) en zo bereikte de ploeg de laatste 4. In de Semifinale bleef het na de reguliere speeltijd tegen NEC Delfzijl 0 – 0. NEC nam de penalty’s beter en won die met 2 – 0. Dat betekende een plaatsje in de toostfinale en strijden om de 3e plaats. Er werd gespeeld tegen HSV 2 en ook dat bleef 0 – 0. Maar door penaltykiller Martina Boer werd de penaltyreeks met 2 – 1 gewonnen en werd de ploeg heel knap 3e.

Al met al een succesvol en zeer gezellig toernooi en een mooie afsluiting van het seizoen.