ST Beilen/Fit Boys MO15 op zoek naar enthousiaste trainer (m/v)

ST Beilen/Fit Boys is met ingang van het seizoen 18/19 op zoek naar een

Enthousiaste train(st)er voor de meiden van MO15

De meiden van ST Beilen/Fit Boys MO15 zijn voor het grootste deel tweedejaars en spelen voor een groot deel al vanaf MO11 in hetzelfde team.

Het streven is om dit team plezier te laten houden in voetbal en door trainingen naar een hoger niveau te tillen. De trainingen zullen in principe plaatsvinden op maandag en woensdag van 19.00 uur tot 20.00 uur maar ook zijn er mogelijkheden om te schuiven naar dinsdag en donderdag.

ST Beilen/FIT Boys is een samenwerkingsverband binnen de meisjes- en vrouwenafdeling van cvv FIT Boys en vv Beilen. ST Beilen/FIT Boys heeft teams in de leeftijdscategorie MO15, drie senioren teams (waarvan één 7×7 team) en een zaal team.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Jan Jonink (06-23371983) of Michel Oosterloo (06-23158391) of je kunt een mailtje sturen naar technischezaken@stbeilenfitboys.nl