Vriendinnendag ST Beilen/Fit Boys

ST Beilen/FIT Boys houdt zondag 7 oktober van 10.00 tot 13.00 uur een vriendinnendag voor alle meiden uit Midden-Drenthe op Sportpark Noordwest in Beilen.

Alle meiden die enthousiast worden van het damesvoetbal of wil een keer kijken hoe het allemaal gaat wees welkom op onze vriendinnendag. ST Beilen/FIT Boys heeft FootballSkillsDrenthe bereid gevonden voor de deelneemsters een training te verzorgen in verschillende vormen op voetbalgebied. Football Skills Drenthe; Niels Maagd; dit is alweer de derde keer dat wij dit als FootballSkillsDrenthe organiseren in Midden Drenthe en zien telkens een groei aan deelneemsters die graag mee willen doen aan deze clinics.

Het vrouwenvoetbal leeft in Midden Drenthe en zien dat er veel groei in zit in Midden Drenthe. Ook leden van de ST Beilen/FIT Boys zijn natuurlijk welkom en hopen dat ze een vriendinnetje meenemen. Wij werken wel met een verplichte opgave om zo de groepen in te kunnen delen op leeftijd. De deelname is gratis en ieder meisje vanaf 6 jaar is welkom. Opgeven kan via nielsmaagd@gmail.com of telefoon 0624503316