ST. Beilen/Fit Boys wint ook tweede bekerwedstrijd

Na de ruime 6-1 overwinning op Ruinen VR1 stond dit weekend de uitwedstrijd tegen Pesse VR2 op het programma.

Binnen vijf minuten kwam ST. Beilen/Fit Boys al op voorsprong na een goede voorzet van de rechterkant: 0-1. Ook daarna bleef de Jumbo Mulder-equipe het spel bepalen en veelvuldig actief op de helft van de tegenstander. De keepster van Pesse voorkwam echter meer tegentreffers in de eerste helft. Zij kwamen zelf een paar keer gevaarlijk opzetten, maar de verdediging van ST. Beilen/Fit Boys gaf geen doelpunt weg.

In de rust werden de puntjes op de i gezet en afgesproken om te blijven combineren. Na een kwartier spelen in de tweede helft scoorde Beilen/Fit Boys binnen tien minuten vier keer via uitgespeelde aanvallen, waardoor het de zege definitief binnenhaalde: 0-5. Daarna nam het gas terug qua doelpunten tot kort voor tijd via een geplaatst afstandsschot de eindstand op 0-6 werd bepaald.

Kortom, een mooie overwinning en ook voetballend wordt de nodige vooruitgang geboekt. Volgende week wacht de laatste bekerwedstrijd uit in Meppel tegen MSC/Amslod vrouwen 1 om 15.00 uur.