Verlies MO15-1 bij eerste wedstrijd op Beiler kunstgras

De eerste bekerwedstrijd op het nieuwe kunstgras van veld 4 op Sportpark Noord-West in Beilen is gewonnen door FC Assen MO15-1. Bij het laatste fluitsignaal werd er een uitslag van 1-5 genoteerd door de scheidsrechter en dat was terecht.

Vooral in de eerste helft bleek dat de meiden van ST Beilen/Fit Boys MO15-1 nog zoekende waren. FC Assen had al een wedstrijd gespeeld en dat was ook wel zichtbaar. De meiden waren beter op elkaar ingespeeld en liepen bij vlagen over de meiden van ST Beilen/Fit Boys MO15-1 heen. Met een 0-3 ruststand zochten de teams de kleedkamers op.

Na de rust, en met de nodige wijzigingen in de opstelling, gingen de meiden de strijd weer aan. Dat ze achter stonden met 0-3 was niet te zien. Er werd niet opgegeven en dat leverde nog een verdiende treffer op. Na een prima aanval werd er gescoord maar aan het eind van de wedstrijd gingen de meiden van FC Assen met een 1-5 overwinning naar huis. Toch liet de tweede helft zien dat er mogelijkheden zijn voor ST Beilen/Fit Boys MO15-1 om het de tegenstander lastig te maken.

Woensdag 12 september speelt ST Beilen/Fit Boys MO15-1 om 18.30 uur bij Achilles in Assen.