Nipte nederlaag voor ST Beilen/Fit Boys MO15-1

De meiden van ST Beilen/Fit Boys MO15-1 moesten zaterdag voor de beker naar ACV in Assen. De wedstrijden tegen ACV leverden in de afgelopen jaren geen echte winnaar op al werden onze meiden 2 jaar geleden met MO13 kampioen net voor de leeftijdsgenoten van ACV.

Vooraf was al duidelijk dat dit een lastige wedstrijd zou worden omdat we door blessures de helft van de verdediging moesten missen. Tijdens de warming-up kwam daar nog een blessuregevalletje bij omdat Diane pijn voelde in het bovenbeen. We speelden dus met een volledig nieuwe verdediging en over de gehele wedstrijd gezien bracht die het er goed vanaf. Vrijwel de gehele wedstrijd hadden de meiden van ST Beilen/Fit Boys de overhand. De meiden kregen enkele goede kansen maar bij de afwerking ontbrak het geluk. Bente schoot net naast en schoten van Yvon werden door de keeper gestopt. Achterin werd weinig weggegeven en op een paar afstandsschoten na die goed gestopt werden door onze keepster kon ACV niet gevaarlijk worden. Toch kon de spits van ACV zich één keer vrij spelen en onhoudbaar de 1-0 binnenschieten.

Ook in de tweede helft ging de wedstrijd gelijk op maar hadden onze meiden toch de beste kansen. Helaas leverden deze kansen geen doelpunten meer op en omdat de verder goed leidende scheidsrechter 10 minuten te vroeg besloot te fluiten voor het einde van de wedstrijd bleef het bij 1-0.

De meiden kunnen, ondanks het verlies, terugkijken op een goede wedstrijd.