ST. Beilen/Fit Boys bekert eenvoudig verder

Na eenvoudige overwinningen op Ruinen en Pesse stond dit weekend de uitwedstrijd tegen MSC VR1 op het programma.

In de beginfase was het even wennen wat betreft weer een nieuwe samenstelling waarin we speelden en het verouderde kunstgrasveld, waardoor MSC sterker was in het eerste deel van de eerste helft. Het leidde echter niet tot hele grote kansen voor de thuisploeg.

De Jumbo Mulder-equipe kwam daarna meer in de wedstrijd en creëerde kansjes, maar een treffer bleef uit. Pas een kwartier voor rust begon het te draaien qua doelpunten en werd het verschil gemaakt via drie uitgespeelde aanvallen en doelpunten: 0-3.

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor een mooie tweede helft totdat de thuisploeg ineens niet meer wilde voetballen en ons mededeelde – zonder enig overleg met ons en de prima fluitende scheidsrechter – van het veld te stappen en te douchen. Het positieve is dat de wedstrijd uiteindelijk eindigde in 0-9 en daardoor is de volgende ronde van de beker bereikt.

Komende zaterdag wacht de eerste competitieronde. Voor zowel vrouwen 1 als vrouwen 2 staat er direct een belangrijke wedstrijd op het programma. Vrouwen 1 speelt om 12.45 uur thuis tegen titelkandidaat Klazienaveen vrouwen 1, terwijl vrouwen 2 om 14.30 uur uit in Bovensmilde de derby speelt tegen BSVV vrouwen 1.