ST Beilen/Fit Boys MO15-1 verliest nipt

Zaterdag traden de meiden van ST Beilen/Fit Boys MO15-1 in een uitwedstrijd aan tegen de leeftijdsgenoten van vv Hoogeveen. De meiden begonnen sterk aan de wedstrijd maar hadden het moeilijk om kansen te creëren. Al vroeg in de wedstrijd moest Kyra geblesseerd het veld verlaten. Hierna ging het spel op en neer en was het Hoogeveen dat de 1-0 scoorde. Even later kregen de meiden van ST Beilen/Fit Boys MO15-1 een grote kans op de gelijkmaker, maar het was Hoogeveen dat uit de counter scoorde. Met 2-0 werd ook de rust ingegaan.

Na de rust pakten de meiden van ST Beilen/Fit Boys MO15-1 de handschoen op en binnen een kwartier stonden ze met 2-3 voor. Bente rondde twee keer goed af na twee mooie aanvallen. De 2-2 was een eigen doelpunt na een voorzet van Bente. De wedstrijd leek op een overwinning uit te draaien voor de meiden, maar met een prachtig schot kwam Hoogeveen toch weer op gelijke hoogte. Helaas vond de zwak leidende scheidsrechter dit niet voldoende en mocht er buiten de tijd nog een hoekschop worden genomen door Hoogeveen. Het schot hierna kwam tegen de arm van een speelster  van ST Beilen/Fit Boys MO15-1 aan die het gezicht beschermde, voor de scheidsrechter echter voldoende voor een strafschop. Helaas werd deze erg strak ingeschoten en eindigde de wedstrijd met 4-3 in het voordeel van Hoogeveen.

De meiden van ST Beilen/Fit Boys MO15-1 kunnen met opgeheven hoofd uitkijken naar de volgende wedstrijd. Zaterdag 29 september spelen de meiden thuis om 9.00 uur tegen Twedo.