Mooie overwinning voor ST Beilen/Fit Boys MO15-1

Na de onverwacht grote 7-0 nederlaag tegen Dwingeloo MO15-1 moesten de meiden van ST Beilen/Fit Boys MO15-1 vandaag de draad weer oppakken tegen SJO BDE MO15-2. Of het door het tijdstip van aanvang kwam of omdat er vooraf een teamfoto werd gemaakt is nog niet duidelijk, maar de sfeer zat er vanaf het begin goed in bij de meiden. Waar een week eerder veel dingen fout gingen, zo lukte vandaag (bijna) alles.

Vanaf het eerste fluitsignaal gingen de meiden er vol in en werd de tegenstander vastgezet op eigen helft. Dit resulteerde in een aantal kansjes die helaas niet benut konden worden. Halverwege de eerste helft werd een afvallende bal netjes afgewerkt door Yvon (1-0). Ook na dit doelpunt bleven de meiden goed voetballen en als de tegenstander er al uitkwam stond er altijd nog een degelijke verdediging met een uitblinkende Anna, die niemand voorbij liet gaan. Vlak voor rust kregen Lilian en Naomi de bal knap vanaf de rechterkant naar de linkerkant en kon Kyra zorgen voor de ruststand van 2-0.

Na de rust was het beeld niet anders. ST Beilen/Fit Boys MO15-1 was aan het aanvallen en al snel zorgde Bente voor de 3-0. Door de vele wisselingen, alle 16 meiden waren aanwezig, werd het in de tweede helft wat rommeliger, maar via een goede aanval over de rechterkant gaf Juliet de bal goed voor op Yvon die de bal alleen maar in hoefde te tikken voor de 4-0.

Groot compliment voor alle meiden die na een moeizame wedstrijd in Dwingeloo de boel zo oppakken en laten zien dat ze wel degelijk goed kunnen voetballen.