ST Beilen/Fit Boys MO15-1 verliest nipt van vv Sweel MO15-1

Zaterdag 27 oktober stond voor de meiden van ST Beilen/Fit Boys de wedstrijd tegen vv Sweel MO15-1 op het programma. Ondank het koude weer was het leuk om te zien dat  er bij deze uitwedstrijd veel (groot)ouders van onze meiden aan de kant stonden.

Vanaf de eerste minuut nam vv Sweel het heft in handen en drukte onze meiden naar achteren toe. Tot echte kansen kwam het niet en gaandeweg de eerste helft kregen de meiden van ST Beilen/Fit Boys meer grip op de tegenstander. Een enkele keer konden de meiden er ook gevaarlijk uitkomen. Helaas kwam de bal door rommelig uitverdedigen voor de voet van een speelster van vv Sweel die de bal netjes binnen schoot. Gelukkig pakten de meiden van ST Beilen/Fit Boys de draad meteen weer op en niet veel later stond de ruststand van 1-1 op het bord.

Na het in ontvangst nemen van de complimenten van de begeleiding kon de tweede helft beginnen. Vv Sweel had de opstelling iets aangepast en dat zorgde er voor dat ST Beilen/Fit Boys erg onder druk kwam te staan. Een doelpunt kon dan ook niet uitblijven en de 2-1 was na een minuut of 10 een feit. Vanuit de aftrap werd echter door ST Beilen/Fit Boys de 2-2 alweer gemaakt. De druk van vv Sweel bleef echter groot en uiteindelijk werd de 3-2 nog gemaakt met een mooi schot vanaf de zijkant.

 

Volgende week zaterdag spelen de meiden om 10.45 uur thuis tegen Hoogeveen.