ST Beilen/Fit Boys MO15 neemt revanche op Hoogeveen

Na de ietwat onterechte 4-3 nederlaag van een aantal weken geleden moesten de meiden van ST Beilen/Fit Boys MO15 vandaag opnieuw aantreden tegen Hoogeveen MO15. Gezien de vorm en inzet van de laatste weken konden we met een positief gevoel naar de wedstrijd toewerken. Toch begonnen de meiden ongeconcentreerd aan de wedstrijd. Duels werden uit de weg gegaan en de tegenstander kreeg te veel ruimte. Het kon dan ook niet uitblijven dat Hoogeveen de score zou openen en dat gebeurde dan ook met een hard schot van dichtbij het doel. ST Beilen/Fit Boys MO15 probeerde wel naar voren te voetballen maar dat leverde in de eerste helft geen noemenswaardige mogelijkheden op.

Na de rust kwamen de meiden feller en met meer concentratie uit de kleedkamer. Hoogeveen werd onder druk gezet en de aanvallers van ST Beilen/Fit Boys MO15 kwamen er af en toe gevaarlijk uit. Ook de tegenstander kwam er in het begin nog een paar keer gevaarlijk uit maar kon dit niet meer omzetten in een doelpunt. Na ongeveer 10 minuten in de tweede helft nam ST Beilen/Fit Boys de wedstrijd volledig in handen en werden bijna alle duels op het veld gewonnen. Vooral Bo was erg sterk aan het spelen en ze kon twee keer de bal diep spelen op Bente die twee keer beheerst afmaakte (2-1). Aan het eind van de wedstrijd moest Renée achterin nog een nuttige overtreding maken, maar de vrije trap van Hoogeveen leverde niets meer op.

Volgende week zaterdag 10 november spelen de meiden om 9 uur uit tegen Twedo.