ST Beilen/Fit Boys VR2 laat op valreep zege glippen

Onder leiding van trainer/ coach Sander van der Woud heeft ST Beilen / FIT Boys VR2 zaterdag een goede wedstrijd op de mat gelegd. Ondanks het koude weer werd er bij vlagen goed combinatie spel getoond.

In de eerste helft ging het aardig gelijk op. Er waren mogelijkheden voor Beilen, maar ook thuisploeg Borger zorgde voor dreiging, maar de verdediging stond goed en anders was daar Rianne nog om de doelpunten te voorkomen. Doordat bij Beilen / FIT Boys het vizier ook nog niet scherp genoeg stond, werd er met een brilstand de rust opgezocht.

In de tweede helft startten de dames weer erg goed. De ploeg had duidelijk het overwicht en zag dat in de loop van de tweede helft beloond worden: Lisa B. zorgde voor de verdiende voorsprong.  Ook na dit doelpunt drukte de ploeg goed door. Er werden nog een paar kansen gemist, maar op het zondagschot van Isa had Borger geen antwoord: 0-2.

Er leek geen vuiltje aan de lucht met nog een minuut of 10 op de klok. Er werd goed verdedigd en Borger kwam er niet door. Eén moment van zwakte werd echter gelijk afgestraft 1-2. Borger kreeg weer hoop en drukte de bezoekers weer wat meer achteruit. Beilen / FIT Boys leek hierdoor wat van slag. Balverlies op eigen helft zorgde voor de genadeslag. Met een mooi afstandsschot werd de eindstand op 2-2 bepaald.

Hierdoor laat de ploeg 2 punten achter in Borger wat niet had gehoeven. Het was echter wel een goede wedstrijd van Beiler zijde, waar diverse uitblinkers aan te wijzen waren. Als de ploeg deze vorm mee neemt naar de volgende wedstrijden zullen er ongetwijfeld nog meer punten binnen geharkt gaan worden voordat de winterstop begint.