St. Beilen/Fit Boys VR1 wint eenvoudig

Na de totaal onnodige nederlaag van twee weken geleden tegen concurrent Hollandscheveld VR2 ging ST. Beilen/Fit Boys vrouwen 1 woensdagavond in de inhaalwedstrijd tegen Noordscheschut VR1 op zoek naar eerherstel.

Waar tegen Hollandscheveld in de eerste helft veel kansen werden gemist, toonde het team zich nu in het eerste kwartier van de wedstrijd wel scherp voor het doel van de bezoekers. Via een schot uit de tweede lijn en twee uitgespeelde aanvallen stond er na een kwartier spelen al een 3-0 stand op het fictieve scorebord en daarmee leek de wedstrijd al vroeg beslist.

Daarna nam de Tiemco Maat-equipe onbewust gas terug qua doelpunten en aan het einde van de eerste helft werd het via een tegentreffer wakker geschud: 3-1.

In de tweede helft was het opnieuw Beilen/Fit Boys dat bepaalde wat er gebeurde, maar het vizier stond niet meer zo scherp zoals in het eerste kwartier van de wedstrijd. Halverwege de tweede helft viel nog wel de 4-1 via een mooie aanval over de rechterkant. Ondanks nog een paar kansen in de slotfase bleek dat ook de eindstand.

Kortom, weer drie belangrijke punten gepakt in de strijd om de koppositie. Komende zaterdag volgt opnieuw een thuiswedstrijd. Dan is het stugge NWVV/Titan VR1 de tegenstander.