In memoriam Harry Oldenbeuving

Gisteren bereikte ons het vreselijke bericht dat Harry Oldenbeuving tijdens zijn werk onwel is geworden en op 50-jarige leeftijd is overleden. Harry was al sinds zijn kinderjaren lid van VV Beilen en heeft in de senioren een tijd bij VV Wijster gevoetbald. Na zijn actieve periode als voetballer bleef hij actief als vrijwilliger in verschillende functies. Een man van weinig poeha, gewoon doen en verantwoordelijkheid nemen als er wat gebeuren moest. Droog uit de hoek komen om iedereen weer in evenwicht te brengen. Je hoeft niet per se veel te zeggen om anderen te overtuigen van een goed inzicht. Dat kenmerk droeg Harry in zich. Harry Oldenbeuving is naast trainer en begeleider bestuurslid geweest van VV Beilen met de portefeuille Technische Zaken. Constructief, altijd op zoek naar een oplossing droeg hij bij aan het zo goed mogelijk functioneren van de club. Na zijn bestuurlijke periode heeft Harry zich ingezet voor de samenwerkende teams vrouwen/meisjes van Beilen en Fit Boys. Hij wilde dat zijn dochters Rianne en Regina zich verder zouden ontwikkelen als voetballer en zette zich in voor een goede samenwerking met Fit Boys op dat gebied. Beilen en Fit Boys verliezen met het overlijden van Harry een man die beide verenigingen vooruit heeft geholpen door er gewoon te zijn als er wat gedaan moest worden. Wij wensen Mathi, Rianne en Regina en de naaste familie alle sterkte om dit verlies te verwerken.