Kampioenschappen en bekerwinst zijn voor VR1 en Zaal VR1 nog mogelijk

ST Beilen/FIT Boys VR1 en Zaal VR1 kunnen nog prijzen pakken dit seizoen. VR1 is zelf al uitgespeeld in de competitie, maar kan bij een misstap van Klazienaveen VR1 het kampioenschap nog pakken. En zaterdag 1 juni speelt Klazienaveen VR1 om 09:30 uur uit tegen Drenthina VR2.

En later op die dag (1 juni) spelen de Autoservice Tiemco Maat-equipe de finale van de districtsbeker in Zuidwolde. Om 18:00 uur is de tegenstander Oerterp VR1 en bij winst pakken de dames de beker. De dubbel kan dus nog steeds, al is de ploeg afhankelijk van de dames van Drenthina en Klazienaveen.

Dinsdagavond 28 mei spelen de Jumbo Mulder-/Garantiemakelaars Hup & Fidom-dames in de zaal tegen Avanti VR2 (aanvang 20:55 uur). Dinsdag 4 juni volgt de laatste wedstrijd om 20:00 uur thuis tegen SWZ Boso Sneek VR1. Als ST Beilen/FIT Boys zaal VR1 in deze 2 wedstrijden minimaal 4 punten weet te halen, zijn ze kampioen. Met winnen op dinsdagavond schakel je directe concurrent Avanti direct al uit en is het kampioenschap dinsdag al een feit. Winst is dus het enige dat telt!

Beide damesteams kunnen wel support gebruiken. De route naar de Drenthehal is bekend op dinsdag 28 mei. De wedstrijd om de KNVB Districtsbeker op 1 juni om 18:00 uur is op Sportpark Woltingeslag in Zuidwolde.