ST Beilen/FIT Boys zaal VR1 KAMPIOEN!

ST Beilen/FIT Boys zaal VR1 behaalde in een bloedstollende wedstrijd, waarin tegenstander SWZ Boso Sneek VR1 meer dan goed partij bood, het kampioenschap in de zaal. En dat in hun eerste zaalseizoen. De Hup & Fidom Garantiemakelaars-equipe van coach Edwin Roijinga ging als vriendinnenteam de zaal in, maar liet zien heel veel voetbal in de ploeg te hebben. En naarmate het seizoen vorderde kwam het kampioenschap steeds dichterbij. Vorige week werd directe concurrent Avanti VR2 op 1 – 1 gehouden, maar deze dames wonnen vrijdag met maar liefst 17 – 2 en dus moest er vanavond gewonnen worden door ST Beilen/FIT Boys zaal VR1. Groot was de ontlading toen de 1 – 0 viel en uitgerekend Laura Kortenhoef met haar eerste doelpunt van het seizoen maakte deze.

Na de rust viel de 1 – 1 en leken de zenuwen de dames even te overmannen. SWZ Boso Sneek VR1 kreeg ook mogelijkheden, maar keepster Rianne Zantinge keepte andermaal, na de bekerwinst met veld VR1 waarin ze ook al een heldenrol vervulde, een uitstekende partij. Toen de 2 – 1 werd gemaakt, viel er al een last van de schouders van de dames. Bij de 3 – 1 was het verzet van SWZ Boso Sneek VR1 definitief gebroken en liep de ploeg uit naar een 6 – 1 overwinning.

Allereerst gaat er een groot compliment uit naar SWZ Boso Sneek VR1 dat er een echte wedstrijd van maakte. ST Beilen/FIT Boys zaal VR1 kreeg het niet cadeau en moest tot het gaatje gaan om te winnen. Meer dan terecht werden deze dames dan ook bedankt door het ST Beilen/FIT Boys-publiek en kregen na afloop een drankje aangeboden door de Hup & Fidom-dames.

Na het laatste fluitsignaal was de ontlading groot. Wat een vreugde en wat een blijdschap bij dit vriendinnenteam en meer dan terecht werden zij in het zonnetje gezet. SWZ Boso Sneek bedankt voor de bloemen en vv Beilen en cvv FIT Boys bedankt voor de bloemen, de medailles, de traktatie, de trofee (klasse Harald Jager!) en de kampioenshirts (klasse Harald Jager!). Het feest in de kantine van de Drenthehal ging nog lang door.

Namens vv Beilen en cvv FIT Boys, van harte gefeliciteerd! Wat een topprestatie!