ST Beilen/FIT Boys VR3 7×7 KAMPIOEN!

De kampioenen van ST Beilen/FIT Boys VR3 7×7

Op de laatste speeldag/-avond van alle competities van de ST Beilen/FIT Boys-teams kon er nog een prijs gepakt worden, de 3e voor de ST. De Jumbo Mulder Beilen-dames speelden hun laatste toernooiavond in Dwingeloo en stond met miniem verschil bovenaan in de stand. En het werd razend spannend, maar uiteindelijk trok ST Beilen/FIT Boys VR3 7×7 aan het langste eind en werden de dames kampioen!

Na twee rondes had ST Beilen/FIT Boys VR3 7×7 al twee overwinningen, 0 – 1 tegen Noordscheschut VR2 en 3 – 0 tegen DOS’63 VR1, binnen en zag concurrent Pesse VR4 één keer verliezen. Maar ook Dwingeloo zat nog op het vinkentouw en in de 3e ronde speelden beide teams tegen elkaar. Even een tegenvaller. Van Dwingeloo werd met 0 – 2 verloren en de laatste wedstrijd moest nu wel worden gewonnen, van concurrent Pesse VR4. Het was een hele spannende wedstrijd, maar na het laatste fluitsignaal stond er een 2 – 1 stand op het scorebord en kon er een feestje gevierd worden. Wat een superknappe prestatie van deze dames! Dit team is na enkele jaren voetballen en trainen onder leiding van trainer Moniek Brink echt beter geworden en dat zie je ook duidelijk terug in de wedstrijden. Daarom is dit kampioenschap een hele mooie bekroning op het jarenlange werk wat deze dames op de trainingen en in de wedstrijden geleverd hebben. Gefeliciteerd!

En binnen de ST-groep, de Samenwerkende Teams van vv Beilen en cvv FIT Boys, is er dit seizoen sprake van een heuse trilogie. Behalve de VR3 7×7 werd ook Zaal VR1 kampioen en pakte VR1 veld de Noordelijke districtsbeker. We kunnen spreken van best wel een succesvol jaar van de dames. Vv Beilen en cvv FIT Boys zijn dan ook maar wat trots op hun meisjes- en damesvoetbaltak. En hoewel er volgend seizoen 1 dames veldteam verdwijnt, kan er maar zo een 7×7-team bijkomen. Want dat merken ST Beilen/FIT Boys, vv Beilen (2 7×7-teams) en cvv FIT Boys (volgend seizoen 4 7×7-teams) zeker. Het 7×7-voetbal op vrijdagavond is een succesnummer.

Wilt u de dames van VR3 7×7 en ook die van zaal VR1 en VR1 veld nu nog toejuichen, zorg dan dat u langs de route staat waar de ‘platte’ kar langs zal rijden zaterdagmiddag 8 juni vanaf 16:00 uur. De start is op de parkeerplaats van Sportpark Noord-West en zal onder andere lopen via de Markt en de Brinkstraat.