Bert Kok nieuwe trainer ST Beilen/FIT Boys VR1

In de lange speurtocht naar een nieuwe trainer voor de dames van ST Beilen/FIT Boys VR1, ging het pad van de TC niet over rozen. De vacature heeft lang open gestaan, maar toen de successen van de damesteams in damesvoetballand bekend werden (bekerwinst VR1 en kampioenschappen van VR3 7×7 en zaal VR1) kwamen er toch enkele reacties. Uiteindelijk ging de TC in gesprek met Bert Kok en dat voelde van beide kanten goed. Maandagavond 15 juli werd onder toeziend oog van de ST Commissie het contract ondertekend. De dames van VR1 kunnen dus het nieuwe seizoen in met een ervaren trainer.

Zijn naam is Bert Kok hij komt van oorsprong uit Amsterdam, maar woont nu in Dronten. Hij was beroepsmilitair maar is inmiddels met pensioen. Bert heeft zijn TC 3 diploma behaald en heeft na een trainerscarrière bij de mannen, zijn sporen ook al ruimschoots verdiend als trainer van de dames. Bert was voor deze nieuwe klus twee seizoenen trainer bij Lemelerveld (2017 – 2019). In het seizoen 2015-2016 en 2016-2017 trainde hij de dames van sv Ens. In 2014-2015 trainde hij VHK VR1 en daarvoor was hij de trainer van Go Ahead Kampen VR1 die helaas hun vrouwenteam uit de competitie moest terugtrekken. In het seizoen 2009/2010 trainde hij nog de heren van Blankendam.

De ST Commissie wenst Bert en de dames van VR1 heel veel plezier en succes met elkaar.

Bert Kok tekent zijn contract bij de ST Beilen/FIT Boys VR1.