Vacature train(st)er 7×7 recreatief

ST Beilen/Fit Boys is met onmiddelijke ingang op zoek naar een

Enthousiaste train(st)er 7×7 recreatief

De dames van ST Beilen/Fit Boys 7×7 (recreatief) bestaat uit beginnende en meer ervaren dames die vooral voor hun plezier willen voetballen. Omdat de dames zich graag (verder) willen ontwikkelen zijn ze op zoek naar een train(st)er die dit op een ontspannen manier kan overbrengen. De dames spelen hun wedstrijden in toernooivorm op de vrijdagavond (5x per half jaar).

Het streven is om dit team plezier te laten houden in voetbal en door trainingen naar een hoger niveau te tillen. De trainingen zullen in principe plaatsvinden op maandag van 18.30 uur tot 19.30 uur, waarna wordt afgesloten met een partijvorm.

ST Beilen/FIT Boys is een samenwerkingsverband binnen de meisjes- en vrouwenafdeling van cvv FIT Boys en vv Beilen. ST Beilen/FIT Boys heeft een team in de leeftijdscategorie MO17, drie senioren teams (waarvan twee 7×7 teams) en een zaalteam.

Interesse of meer informatie?

neem dan contact op met Jan Horsting (06-11295682) of Michel Oosterloo (06-23158391) of stuur een mailtje naar technischezaken@stbeilenfitboys.nl