Gelijkspel ST Beilen/Fit Boys MO17-1 bij eerste bekerwedstijd

De eerste wedstrijd van ST Beilen/Fit Boys MO17-1 is geëindigd in een verdiend gelijkspel tegen Dwingeloo MO17-2. De teams gaven elkaar niets toe en dat leidde in de eerste helft tot een paar kleine mogelijkheden. De beste mogelijkheid kwam van Dwingeloo met een afstandsschot dat eindigde op de lat. Beide teams gingen met 0-0 de rust in.

In de tweede helft nam Dwingeloo vanaf de aftrap het initiatief en bleef ST Beilen/Fit Boys het antwoord even schuldig. Het gemak waarmee de 0-1 werd weggegeven was echter het startsein voor een overwicht van ST Beilen/Fit Boys MO17. Vanaf de aftrap nam Anne de bal mee, omspeelde een aantal speelsters van Dwingeloo en ronde na een-tweetje mooi af. Zo was de stand binnen een minuut alweer gelijk. ST Beilen/Fit Boys wist hierna door te drukken en na een afstandsschot van Yvon stond de 2-1 op het scorebord. Na een tweetal grote kansen om de score uit te breiden was het toch Dwingeloo dat het laatste woord hard. In de laatste minuut werd de eindstand bepaald op 2-2. Ondanks dat dit een terechte uitslag is gezien de verhoudingen op het veld had er wellicht meer ingezeten. Met dit in het achterhoofd kunnen de meiden zich vol vertrouwen opmaken voor de volgende wedstrijd op 7 september om tegen VKW MO17 in Westerbork.