ST Beilen/Fit Boys MO17-1 wint van VKW MO17-1

Afgelopen zaterdag 7 september moest ST Beilen/Fit Boys MO17 de bekerwedstrijd tegen VKW MO17 in Westerbork spelen. Na enig geregel en overleg konden we gelukkig met 13 dames vertrekken.

Vanaf de aftrap was het gelijk duidelijk dat ST Beilen/Fit Boys M17 de betere ploeg was maar door kleine slordigheden en onzorgvuldig spelen konden de dames nog niet meteen het verschil uitdrukken in doelpunten. Uiteindelijk werd er wel gescoord en het leek of de dames dit even nodig hadden want voor rust werden er nog 2 doelpunten gemaakt. Zo gingen de dames met een stand van 0-3 de rust in.

In de kleedkamer werden er wat tactische adviezen gegeven door de coaches om de dames zo weer geconcentreerd aan de tweede helft te laten beginnen.

De tweede helft werd het voetballend al wat beter, waardoor de dames elkaar makkelijker konden vinden. Wel was er nog een vervelend moment. In een duel om de bal kwam Liesbeth lelijk ten val. Omdat het gelijk niet goed leek is een moeder (trouwe supporter) met haar naar de eerste hulppost in Assen gereden. Later bleek haar sleutelbeen gebroken. Erg vervelen, maar ondanks de schrik die er bij enkele dames toch inzat wisten de ST Beilen/Fit Boys dames de wedstrijd met een 0-7 overwinning af te sluiten.

Aanstaande zaterdag komt LEO Loon in Beilen op bezoek. Op papier een geduchte tegenstander.

Verslag: Roelof Wever