Hoofdsponsor

Jumbo Mulder

Jumbo Mulder Beilen – “In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel.”

Sponsoren

Hup & Fidom

Hup en Fidom – “Huis kopen in Beilen? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Beilen: Hup & Fidom. Wil je graag een huis kopen in Beilen maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Hup & Fidom aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Beilen!”

Autoservice Tiemco Maat

Autoservice Tiemco Maat – “Met 30 jaar ervaring het vertrouwde adres voor onderhoud, reparatie en APK van alle automerken. Bent u op zoek naar een goed adres voor het onderhoud van uw auto in de regio Beilen, Assen, Westerbork of Hoogeveen? Kom dan langs of maak een afspraak. Altijd up-to-date kennis en het juiste gereedschap om uw auto perfect te onderhouden. Een gratis leenauto is uiteraard beschikbaar. Maar ook voor een betrouwbare occasion kunt u bij mij terecht. Ik heb auto’s op voorraad, maar ook contacten met collega’s, zodat ik u de auto kan leveren die u graag wil hebben.”

Modique

Modique – “In het sfeervolle dorp Westerbork in Drenthe is sinds 1988 gevestigd een allround modewinkel onder de naam Modique. Onze collecties zijn actueel en aantrekkelijk voor jong en oud. Wij leveren dames- en heren- en babykleding aan particulieren. Wij heten U dan ook van harte welkom.”